Hjem » Om

Om

Velkommen til www.Feriesejleren.dk

Efter et langt sejler liv med ture til store dele at Europa, overbeviste vores søn os om at vi skulle berette om disse ture og dele vores erfaringer fra de mange ture rundt i Europa.

Udover vores tur beretninger, vil vi naturligvis også komme med gode råd i forbindelse med planlægning af at en sejler ferie til udlandet. Som båd ejer, har man jo en del arbejde med forårsklargøring af båden, vi har efterhånden været i gennem forårsklargøring ca. 30 gange, så vi deler naturligvis også vores erfaring på dette område her på siden.

Når man tager på sejler ferie er det naturligvis vigtigt at have det rigtig udstyr, under rubrikken udstyr kan du forskelligt udstyr som vi ikke ville have været for uden på vores ture, under samme finder du også test af forskellige typer sejler udstyr.

Alle billederne som i finder på siden, er nogle som vi har taget på vores ture, du er meget velkomment til at bruge dem i privat øjemed, forudsat at du benytter god skik i forbindelse med ophavsret, hvilket vil sige at du nævner www.Feriesejleren.dk som kilder, eller endnu bedre i linker til siden.

”Gæste Sejlere”

Hvis i / du selv er aktiv tur / ferie sejler, og har en spændende tur som du gerne vil berette om, (Helst med en masse billeder) er du meget velkommen til at lave et gæste indlæg her på Feriesejleren.dk.

Kontakt os:

Du kan skrive til os ved hjælp af kommentar felterne som du finder nederst på vores sider og indlæg, hvis du ikke ønsker at din kommentar / spørgsmål bliver offentlig gjort bedes du venligst skrive det i kommentaren. Kommentaren som offentliggøres viser ikke din E-mail kun dit navn / synonym som du efterlader i feltet under Navn (Name).

Mange Sejler hilsener

Søhesten Hadsund.

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.